Company

Persbericht

Amsterdams bedrijf presenteert no-code platform op eerste jaarlijkse conferentie in de RAI: “Maatwerk software, zonder programmeren.”

Het Amsterdamse bedrijf ZoomBIM organiseert op 12 oktober 2016 haar eerste jaarlijkse WEM Conferentie in de RAI Amsterdam om het state of the art no-code platform de WEM Modeler (kort WEM) te presenteren. WEM stelt iedereen in staat maatwerk software te bouwen, zonder programmeren.

Organisaties willen steeds sneller kunnen schakelen in hun digitale processen. Het WEM platform speelt hierop in en biedt bedrijven de kans om snel op interne behoeften en marktontwikkelingen in te spelen.

Iedereen kan WEB applicaties bouwen

WEM stelt bijna iedereen in staat maatwerk applicaties te maken, door het gebruik van een simpele drag-and-drop manier. “Met de WEM Modeler bieden wij een state of the art platform. Niet alleen programmeurs kunnen sneller ontwikkelen, bekend als low-code rapid application development, met WEM kan iedereen web applicaties bouwen. WEM is applicatie ontwikkeling zoals het van succesvolle ondernemingen wordt verwacht: maatwerk software zo snel als je bedrijf veranderdt. Omdat je niet programmeert maar je bedrijfsprocessen modelleert noemen wij het Rapid Application Modeling (RAM).” Legt directeur Rob Schilperoort uit. De mogelijkheden met WEM zijn oneindig, van het automatiseren van formulieren tot complexe enterprise systemen en zelfs geavanceerde integratie mogelijkheden. “Je moet WEM zelf ervaren om te geloven wat je er allemaal mee kan.” zegt Schilperoort, “Kom naar onze WEM Conference en je zult het zien.” Tevreden klanten zoals o.a. VGZ, Perined en Fortrus vertellen zelf op 12 oktober hoe het met WEM mogelijk is snel op marktontwikkelingen te kunnen reageren en hun processideeën te realiseren. Tijdens het evenement is het zelfs mogelijk je eigen maatwerk software te laten bouwen door een van de ervaren WEM adviseurs. De WEM Conference is gratis. Je moet wel van te voren registreren op https://conference.wem.io. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er op tijd bij.

Over ZoomBIM – WEM Modeler

ZoomBIM – WEM Modeler is een snel groeiend Amsterdams bedrijf. ZoomBIM begon als applicatie leverancier met een mooie interne tooling en biedt sinds begin dit jaar deze tooling aan onder de naam WEM Modeler. Het WEM modelleer platform is gratis toegankelijk voor iedereen die een account aanmaakt op de website. Al vanaf € 30,- per maand kun je je applicatie publiceren.